Een nieuwe klant kwam bij me in de salon met de vraag, kan je wat doen aan mijn “slappe huid”. Ik vind mezelf er zo moe en uitgeblust uitzien. Kan je me helpen er frisser en minder vermoeid uit te zien? Mijn antwoord was, zeker!

Om je huid te verstevigen heb ik deze gezichtsbehandelingen waar je uit kan kiezen:
Quick Lift treatment)
(30 minuten € 45,-)

Beauty Lift treatment
(60 minuten € 72,-)

Power Lift treatment
(90 minuten € 100,-)

Omdat het al een tijdje geleden was dat ze een gezichtsbehandeling had ondergaan adviseerde ik de Beauty Lift treatment.
In deze behandeling zit:

  • wenkbrauwen harsen
  • reiniging
  • fruitzuurpeeling
  • laser huidlifting
  • massage
  • masker
  • lichte make-up

 

Ze zei, als jij denkt dat ik deze behandeling op dit moment nodig heb dan doen we dat! Ze ging lekker liggen in de stoel en ik ging vol enthousiasme aan de slag om haar huid zo mooi mogelijk te maken.
Haar wenkbrauwen heb ik mooi in vorm geharst en omdat ze vrij licht waren heb ik ze ook geverfd, dit geeft een mooie/sprekende oogopslag.
Reiniging, fruitzuurpeeling (verfijning poriën/fijne lijntjes), een heerlijke ontspannende massage, laser voor de lifting en een hydraterend masker als afsluiting.

Na een uurtje kwam ze als een nieuw persoon weer uit de stoel. Totaal uitgerust en toen ze in de spiegel keek…. WOW!! Wat ziet mijn huid er prachtig uit!! Wanneer mag ik weer?? Hahaha..

Om die stevigheid te houden is het beter je huid te trainen met een gezichtsbehandeling 1 x per maand. Op deze manier train je je huid om die stevigheid vast te houden. Vaak naar 3 behandelingen zie je dat je huid die stevigheid vasthoud.
Mijn nieuwe klant bedankte me voor mijn geweldige behandeling en mijn “magische handen” hahah..

Geweldig beroep schoonheidsspecialiste!! Super om iemand zo blij te maken

 

schoonheidssalon almere, schoonheidsspecialsite almere