almere, schoonheidssalon, wenkbrauwen, harsen, shapen, verven
almere, schoonheidssalon, wenkbrauwen, harsen, shapen, verven
almere, schoonheidssalon, wenkbrauwen, harsen, shapen, verven

Russian Volume 3-D wimper extensions, wenkbrauwen harsen en verven plus Quick Lift Pascaud

Een voorbeeld van mijn werk. Mijn klant wilde graag Russian Volume (3-D) wimper extensions. Je kan mooi het verschil zien met en zonder de extensions. Daarnaast waren haar wenkbrauwen weer nodig te shapen. Dat heb ik gedaan d.m.v harsen onder en boven van de wenkbrauw. Om haar blik meer uitdrukking te geven heb ik het ook geverfd.

Mijn klant heeft gekozen voor de  Pascaud Quick Lift treatment. Deze behandeling wordt je huid goed gereinigd, scrub, onzuiverheden verwijderd en gaan we de huid versteviging met de softlaser van Pascaud. Dit zorgt voor een hele mooie natuurlijke lifting van je huid. Zo train je je huid om zijn stevigheid langer te behouden. Een masker is de afsluiter van de treatment.

Mijn klant is super blij

Bewaren

Bewaren