Tom Coronel ondergaat huidlifting met L3 softlaser

Huidlifting

Zou je graag je huid wat strakker willen maar zie je inspuitingen niet zitten?

Dan zou deze verstevigende behandeling met de L3 softlaser geschikt voor je zijn.
Het is een laser die werkt op de celstofwisseling.

Het gaat je huidfuncties stimuleren.

De doorbloeding en de celdeling wordt geactiveerd.

Het resultaat wat je ziet is dat de huid steviger wordt. Je ziet het meteen!
De behandeling is pijnloos het voelt aan als een massage, dus het is ook nog eens een keer heel ontspannend voor jezelf.

Wil je graag een afspraak boeken voor een laserkuur zou je ons dan willen
mailen (info@facesbeautyinstituut.nl), bellen of Whatsapp-en 06-51223567.
Dit kan niet via de online agenda.

Maak hier zelf een afspraak.

De volgorde

We beginnen eerst met het afvoeren van overtollig vocht in de huid. Het apparaat stellen we een aantal keren in maar je voelt hier zelf geen verschil in. Met rustige bewegingen van binnen naar buiten werken we van de kin naar het voorhoofd en voeren we het af achter het oor naar de hals.
Dit duurt ongeveer 5 minuten.

Lifting

Het volgende programma is lifting: We beginnen onder de kin zodat we de hals en de kin kunnen verstevigen. Dan schuiven we een stukje op om de mondhoeken te verstevigen. We schuiven weer een stukje op en dan pakken we de neus/lippenlijn en de zogenaamde “hamsterwangetjes”.

Wil je alleen de huid rondom de ogen verstevigen

Gaat het je voornamelijk om de huid rondom de ogen te verstevigen? Dan kan dat ook met de laser.
We behandelen wel eerst het gezicht waaribj de het overtollige vocht gaan afvoeren en daarna gaan we het de kop van de laser de huid rondom verstevigen. Dus zowel onder het oog als boven.
Vochtwallen en verslapping kunnen we verminderen.

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Wangen en de Kaaklijn

Nu gaan we verder in 3 banen voor de wangen en de kaaklijn. Als we daar mee klaar zijn, zijn de ogen aan de beurt. Eerst gaan we onder het oog naar buiten toe behandelen en dan 3 banen de wenkbrauwen. Die trekken we als het ware omhoog met de kop van de laser naar de haargrens. Op deze manier behandelen we de ogenpartij maar ook de voorhoofdrimpeltjes die hierdoor verzachten.

De behandelingen duurt ongeveer 45 minuten

Je hebt verschillende mogelijkheden om bij ons de laser voor huidlifting te ondergaan:

 1. In een kuur van 10 behandelingen. Wil je langdurig resultaat van de behandeling en wil je dat de huid het goed vasthoudt dan is een kuur van 10 behandelingen aan te raden. Je komt dan 1 á 2 keer per week. Doordat je frequent komt gaan we de huid trainen om dit vast te houden. Wij adviseren je wel om 1 keer in de 3 maanden het bij te houden met een enkele behandeling voor het mooiste resultaat. De kuur is op deze manier maar éénmalig.
  Prijs voor het gezicht: € 945,-
  Prijs voor de ogen      € 450,-
 2. in een kuur van 5 behandelingen. Hier kom je ook weer 1 á 2 keer per week maar moet je iets sneller terugkomen voor een extral enkele behandeling. Wij adviseren 1 keer in de 6 weken.
  Prijs voor het gezicht € 475,-
  Prijs voor de ogen    € 225,-
 3. heb je liever een gezichtsbehandeling in combinatie met de laser kan dat ook.Bij alle La Prairie behandelingen van 90 minuten zit de laser bij in. Zo heb je de verzorging van de produkten en ook de versteviging van de L3 laser. Dit resultaat houdt minder lang aan dan als je een kuur zou doen maar heeft zeker resultaat. Gezichtsbehandelingen adviseren wij 1 keer in de 4 á 6 weken. De laserbehandeling duurt hier ongeveer 10 minuten.

Een losse behandeling voor het bijhouden van de kuur kost
voor het gezicht: € 110,-
voor de ogen      €  50,-