NIeuwe treatment in de salon

We willen allemaal een goed verzorgde huid, en de gezichtsbehandelingen die ik bied zorgen daar allemaal voor maar allemaal weer op een andere manier.
Omdat ik vaak opzoek ben naar nieuwe producten of behandelingen kwam ik dit heerlijk vliesmasker tegen. Ik ben dit gaan uitproberen en het voelde heerlijk aan. Door het afsluiten van de huid van een siliconen masker (zonder dat dit benauwd aanvoelt) worden de werkstoffen die eerst worden aangebracht dieper opgenomen in de huid zodat je huid optimaal die werkstoffen kan gebruiken waar ze nodig zijn.

wenkbrauwen, shapen, gezichtsbehandeling

Hoe gaat de treatment?

Na het shapen van de wenkbrauwen ga ik de huid reinigen d.m.v een reinigingsmassage. Zo kom je al heerlijk tot rust.
Met een fruitzuurpeeling verwijder ik de dode huidcellen en wordt de huidstructuur en fijne lijntje al aangepakt en licht verminderd.
Een schone huid is de basis van een mooie huid, daarom gebruik ik een reinigend masker die het overtollige talg verwijderend en eventuele ontstekingen sneller laat genezen. Terwijl het masker inwerkt geef ik je een hoofdhuidmassage om heerlijk weg te dromen.

schoonheidssalon, wenkrauwen, relaxen

De soflaser voor huidversteviging is na het reinigend masker het volgende onderdeel, deze laser gaat je huid licht verstevigen. Dit voelt aan als een massage en je huid ziet na de laser  steviger en egaler uit.
Nu komt dan het speciale vliesmasker! In een cupje zit een gaasje die ik met een toner, die vol zit met actieve werkstoffen, laat opvullen. Het gaasje vult zich met de toner. Ik breng dit aan op je huid met daaroverheen het siliconen masker. Dit zorgt voor een licht afsluiting van de huid zonder een benauwd gevoel.

Omdat een ontspannen geest ook zijn uitwerking heeft op je huid ga ik terwijl het masker inwerkt je nek en schouders masseren.
Met een goede dagverzorging en lichte make-up sluit ik de behandeling af.