Voel je je gespannen en gestrest dan is een massage zeer geschikt.
Je voelt je na een massage ontspannen en het geeft je weer energie.

Ontspan en geniet met een weldadige massage

Wie droomt er niet af en toe van een heerlijke massage? Een goede massage kan ontspannen, verlichten en zelfs energie geven. Linda weet precies hoe ze dat kan bereiken. Je kunt kiezen uit een lichaams- of rugmassage, een klassieke massage of voor hotstone massage.

Met een massage is het mogelijk om pijn en andere lichamelijk symptomen of kwalen te verzachten zonder grove, medische ingrepen. Ook psychische of vermoeidheidsklachten kunnen afnemen door de diepe ontspanning die een massage kan bewerkstelligen. De aangeboren genezingskracht van het lichaam en de geest worden gestimuleerd door bijvoorbeeld een hotstone of klassieke ontspanningsmassage. Een massage bevordert tevens de aanmaak van het hormoon oxytocine, dat bijdraagt aan je geluksgevoel.

Klassieke massage
De klassieke massage die je bij Linda kunt ervaren, is gericht op het ontspannen, activeren en losmaken van de spieren en het weefsel. De massage verbetert de doorbloeding waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en de spieren soepel worden.

Hotstone massage
De kracht van een hotstone is het samenspel van beweging met de warmte van hete stenen. De stenen zijn ongeveer 45° C; vandaar de naam hot stone. De hitte en de zachte druk van de stenen dringen diep door in de spieren, maakt ze soepel en los en verlicht (mentale) spanningen. Daardoor voel je je achteraf vaak heerlijk energiek.

Tarieven
* Klassieke rugmassage                                               (30 min.) € 34,-

* Hotstone rugmassage                                                 (30 min.)` € 40,-

Direct zelf een afspraak inplannen?
Kies zelf de datum en het tijdstip!

Lichaams / Rug / Hotstone en massage /  bij Faces Beautyinstituut Almere – De schoonheidssalon van Almere Buiten, gevestigd in Kapsalon Sonador.

Bewaren