OVER LINDA

huid, wenkbrauwen, shapen,

Linda Besselink

Eigenaar en schoonheidsspecialiste

Zelf een drukbezette moeder van 2 jongens van 5 en 8 jaar, weet Linda maar al te goed hoe hectisch het dagelijks bestaan kan zijn en hoe belangrijk het is om af en toe een verwenmomentje voor jezelf in te lassen. Even opladen, zodat je er weer helemaal tegenaan kunt. “Als cliënten tevreden na een behandeling zeggen: ‘Heerlijk, ik heb even nergens aan gedacht’ of ‘Wow, ik zie er wel 10 jaar jonger uit door die laser‘, is het grootste compliment wat ik kan krijgen”, lacht Linda. “Dat geeft pas echt voldoening.” Zelf zoekt ze ontspanning in fitness bij Club Pellikaan.

schoonheidsspecialiste, beautyspecialiste

Vriendelijk, sprankelend, toegankelijk en bovendien ook nog eens innerlijk qua schoonheid het perfecte visitekaartje voor haar salon, dat is de 39-jarige Linda Besselink. Bescheiden als ze is, zal ze dit overigens nooit over zichzelf zeggen. Persoonlijke aandacht en een individuele benadering staan in haar salon voorop. Want elk mens is nu eenmaal anders, van binnen en van buiten.

Sinds 1 jaar heb ik de beauty-abonnementen ontwikkeld. Mijn doel is de huid zo lang mogelijk zo jong mogelijk houden en ik ben gaan nadenken hoe ik dat kon opzetten voor ieder budget. Doordat je 1 x per maand naar onze schoonheidssalon komt train je je huid actief te blijven wat resulteert in een huid die steviger, gladder, rustiger is.

De 2 onderdelen die er standaard in gegeven worden zijn de fruitzuurpeelingen, dit zorgt voor een fijnere huidstructuur en vermindering van de rimpeltjes en de laser voor huidlifting. Deze laser zorgt voor een direct resultaat. Het is een hele ontspannende behandeling waarbij je bijna in slaap valt. De laser activeert de huid waardoor de huid gaat spannen. Vaak zie je naar 3 behandelingen dat je huid het vast gaat houden doordat je 1 x per maand je huid traint. Je mag altijd voor een proefbehandeling in de schoonheidssalon komen en dan kan je zelf zien wat deze laser van Pascaud doet voor jouw huid!

salon, schoonheidsspecialiset, wimper specialiste

Bij mij kan je terecht voor o.a gezichtsbehandelingen, massage en wimper extensions

Al achttien jaar is schoonheidsspecialiste Linda actief. Inmiddels is o.a.de laser voor huidlifting, elektrisch ontharen, wimper extensions en haar specialisme. Daarnaast kun je natuurlijk ook terecht voor heerlijke gezichtsbehandelingen of een massage. En speciaal voor pubers met een wat onzuivere huid biedt onze schoonheidssalon teenage treatments aan. Voor meisjes èn jongens.