OVER LINDA

huid, wenkbrauwen, shapen,

Linda Besselink

Eigenaar en schoonheidsspecialiste

Zelf een drukbezette moeder van 2 jongens van 5 en 7 jaar, weet Linda maar al te goed hoe hectisch het dagelijks bestaan kan zijn en hoe belangrijk het is om af en toe een verwenmomentje voor jezelf in te lassen. Even opladen, zodat je er weer helemaal tegenaan kunt. “Als cliënten tevreden na een behandeling zeggen: ‘Heerlijk, ik heb even nergens aan gedacht’, is dat het grootste compliment wat ik kan krijgen”, lacht Linda. “Dat geeft pas echt voldoening.” Zelf zoekt ze ontspanning in hobby pole fitness.

schoonheidsspecialiste, beautyspecialiste

Vriendelijk, sprankelend, toegankelijk en bovendien ook nog eens innerlijk qua schoonheid het perfecte visitekaartje voor haar salon, dat is de 38-jarige Linda Besselink. Bescheiden als ze is, zal ze dit overigens nooit over zichzelf zeggen. Persoonlijke aandacht en een individuele benadering staan in haar salon voorop. Want elk mens is nu eenmaal anders, van binnen en van buiten.

salon, schoonheidsspecialiset, wimper specialiste

Bij mij kan je terecht voor o.a gezichtsbehandelingen, massage en wimper extensions

Al zeventien jaar is Linda actief. Inmiddels is o.a.elektrisch ontharen, wimper extensions en  haar specialisme. Daarnaast kun je natuurlijk ook terecht voor heerlijke gezichtsbehandelingen of een massage. En speciaal voor pubers met een wat onzuivere huid biedt de schoonheidsspecialiste tienerbehandelingen aan. Voor meisjes èn jongens.