In haar blog verhaalt Linda over haar persoonlijke ervaringen met specifieke producten, het contact met cliënten en belicht ze bijzonderheden uit haar specialisme. Laat je elke keer opnieuw verrassen.

Natuurlijk streef ik ernaar om iedereen die zich door mij laat verwennen en verzorgen, daarna heerlijk ontspannen en opgeladen weer de wereld tegemoet treedt.

Als ik met een cliënt(e) bezig ben, concentreer ik me helemaal op diegene en probeer ik elke keer weer een fijne ervaring te geven. De ervaring heeft me inmiddels geleerd dat een ‘gewone’ gezichtsbehandeling voor de één iets anders dan voor de ander betekent; dat ervoer ik onlangs nog maar eens aan den lijve.

Een dame die al jaren op regelmatige basis een afspraak voor een facial maakte, had al een half jaar niets van zich laten horen. ‘Niets voor haar’, dacht ik wel eens, ‘hoe zou het met haar gaan?’.

Maar ja, je kunt moeilijk zelf gaan bellen, zo intiem is de relatie met de meesten ook weer niet. Een paar weken geleden kreeg ik echter een ineens een appje: ze wilde een afspraak plannen. Geen probleem natuurlijk.

Toen ze arriveerde en in de stoel plaatsnam, praatten we even bij. Haar leven was niet bepaald een feest geweest. Ze was weggepest op haar werk en had nu begeleiding van een psychiater. Het raakte me zo, ik huilde nog net niet met haar mee.

Ik heb haar heerlijk in de watten gelegd, geluisterd naar haar verhaal, een gezichtsmassage gegeven en zag dat ze genoot. Bij het afscheid zei ze: ‘Wat ben ik blij dat ik deze afspraak met jou heb gemaakt. Ik vind het heel fijn dat ik hier weer ben’. Kijk, dat doet mij dan weer heel goed.”