salon, schoonheidsspecialiste, almere

Ben je een tiener en heb je last van puistjes, zwarte of witte mee-eters? Overweeg dan eens een gezichtsbehandeling, helemaal toegespitst op jouw huid. Linda biedt speciale behandelingen aan voor jongeren van twaalf tot achttien jaar.

De ruime salon in Almere bezit een fijne, verwarmde stoel waar je heerlijk in kunt genieten terwijl je luistert naar Katy Perry, Armin van Buuren of Afrojack. Dat maakt een bezoek aan Linda vanaf de allereerste keer een feestje.

Reiniging en scrub
Tijdens de tienerbehandeling wordt met een masserende beweging reinigingsmelk aangebracht, zodat je helemaal kunt ontspannen. De reinigingsmelk wordt met warme doeken afgenomen. Hierna volgt een scrub, die de dode huidcellen verwijdert. De scrub voelt als zandkorreltjes die over de huid schuren, zonder dat dit pijn doet. Ook hierbij wordt je gezicht lekker gemasseerd.

Onzuiverheden verwijderen
Met de vingers en tissues worden de mee-eters weggehaald, dit voel je een kleinbeetje, maar heel veel pijn doet het niet hoor! Doordat je dit eruit haalt wordt je huid rustiger, je ontstekingen worden minder. En je huid gaat er weer egaal uitzien

Masker
De gezichtsbehandeling voor tieners wordt afgesloten met een reinigend of hydraterend masker, dat ongeveer vijf minuten moet intrekken. Intussen kun je genieten van de muziek of op je mobiel je Instagram of Whatsapp checken.

Stralen
Voor het allerbeste resultaat zou je de behandeling na circa vier weken nog eens kunnen herhalen, maar die keus is uiteraard aan jou. Een eenmalige behandeling heeft ook al duidelijk resultaat. Het is dus niet zo dat je na één bezoek aan de salon vastzit aan een langdurig traject. Zeker, je huid zal erop vooruitgaan als je je gezicht vaker laat verwennen en je zult op den duur steeds minder last hebben van puistjes, mee-eters, roodheid of schilfers; dat is een feit. Wil jij dus volop stralen? Linda helpt je op weg!

30 minuten € 25,-