Gezichtsbehandeling, waarom is er verschil in tijd? En wat is het resultaat aan de huid met de verschillende tijden van gezichtsbehandelingen van 30, 60 en 90 minuten?

 

Als je globaal kijkt is het net of alle gezichtsbehandelingen op elkaar lijken, maar dat is niet zo. Ja, ik reinig de huid, gebruik een fruitzuurpeeling, en in bijna alle behandelingen wordt de softlaser gebruikt. Toch is er een verschil en dat zal ik uitleggen.
De producten en de softlaser hebben tijd nodig om in te werken op of in de huid. Het is niet zo dat 10 minuten lasertijd geen nut heeft, alleen blijft het resultaat minder lang zichtbaar. Net als een workout, elke activiteit hoe kort ook heeft effect!
Een ander vergelijk: Zie het als schoonmaken, een beetje make-up opdoen of dat je je werk niet tot in de puntjes af hebt. Het is NIET, als je deze bezigheden kort doet, het geen effect heeft. Je gaat stofzuigen maar je dweilt niet. Je brengt alleen mascara op maar geen foundation, een eyeliner of lipstick. Je boekt stukken in van je boekhouding maar archiveert het niet.

Hoe meer tijd je besteed aan iets, dus ook aan je gezichtsbehandeling hoe beter en mooier het resultaat!

Zoals je leest hebben alle gezichtsbehandelingen een goed effect/resultaat op de huid en op jezelf!!
Het is alleen de tijd en aandacht van een behandeling dat het effect/resultaat langer kan aanhouden.
Wil je graag jouw favoriete behandelingen voor je gezicht boeken? Druk dan op de onderstaande button.
gezichtsbehandeling, huid, schoonheidssalon, schoonheidsspecialiste, almere