Hoe verwijder je oogmake-up het beste?

Hoe verwijder je je oogmake-up het beste? Ik laat het je zien in deze video.

Vaak zie ik dat oogmake-up te ruw wordt verwijderd. Je huid rondom je ogen krijgt steeds wat te verduren en hier krijg je sneller verslapping en rimpeltjes door.
Met de cleanser van Pascaud verwijder je snel je oogmake-up en reinging je gezicht. Super makkelijk een 2 in 1 reiniging!

Let op de septemberdeal = 10% korting op dit product

Oktoberactie = maand van de man

Het duurt nog een paar weken voordat het oktober is maar ik ben al druk bezig met de voorbereiding voor de nieuwe actie. En deze keer krijgen de mannenbehandeling een cadeautje mee.

Wat dat cadeautje is hoor je binnenkort!

Boek alvast je behandeling dan staat de afspraak of maak een afspraak voor  je man/vriend.

Je huid natuurlijk verstevigen

Bijna elke klant die bij me in de salon komt wil haar of zijn huid wat verstevigen. Dit zijn de behandelingen die daarvoor geschikt zijn:

– Pascaud Quick, Beauty en Power lift treatments
– Beauty-abonnementen

De behandelingen variëren van 30, 60 tot 90 minuten. De laser voor huidversteviging en de fruitzuurpeeling zit in al deze behandelingen. Voor een optimaal resultaat is geregeld een behandeling ondergaan wel belangrijk, liefst 1x per maand.

Wil je snel resultaat kies dan een maand kuur van 1 x per week.

Teenage treatment

Nu uitgelicht de teenage treatment. Veel jongeren weten me al te vinden om hun onzuivere huid te laten behandelen. Vaak na 2 behandelingen zie je al dat de huid rustiger is met minder mee-eters en ontstekingen. De behandelingen worden meestal 1x per maand geboekt. Wordt de huid rustiger dan kan je er langere tijd tussen laten.

Dit is 1 van de behandelingen die ik geef. Wil je meer een behandeling voor de stevigheid kies dan de Pascaud Beauty Lift treatment of neem een abonnement, erg hot in de salon!

Vanaf nu is het bij Faces Beautyinstituut mogelijk om je eigen beautyprogramma samen te stellen, helemaal gebaseerd op jouw persoonlijke wensen en behoeftes. Onder de naam Your Skin Boost volg je via een abonnement een schoonheidsprogramma dat volledig op jou als individu is afgestemd. Met dit programma train je je huid om actief te zijn. Het is een adequate manier om de ontwikkeling van ouderdomsverschijnselen tegen te gaan en zo lang mogelijk een frisse, jeugdige teint te behouden.

Bloopers!

Almere bestaat 30 jaar, feest in de hele stad!

Feest was het in de stad! Almere bestaat 30 jaar en wij deden ook mee aan het feestje.
In de stad waren diverse activiteiten te beleven voor jong en oud. Het leek wel of heel Almere op dit evenement afkwam want het was gezellig druk!

Ons Faces promotieteam was ook aanwezig met onze mooie stand, 15% korting je boeking deze dag.
We mochten veel afspraken in onze agenda maken, super!

Tom Coronel ondergaat huidlifting met L3 softlaser

Wij waren aanwezig op de Ladies Movie Night bij bioscoop Utopolis in Almere.
Ruim 700 vrouwen kwamen af op deze gezellige avond waar er veel bedrijven aan mee deden om hun diensten of producten te promoten.

Ons promotieteam stond met alle liefde klaar om uitleg te geven over onze behandelingen die we bieden in de schoonheidssalon.