ALMERE – Faces Beautyinstituut Almere, gevestigd in Parfumerie Douglas aan de Stationsstraat 14 in Almere Stad, heeft diverse gezichtsbehandelingen. Deze variëren van 30 minuten voor een snelle verzorging bijvoorbeeld even in de lunchpauze tot 90 minuten voor een heerlijke uitgebreide behandeling waar men meer de focus richt op ontspanning en het verbeteren van de huidconditie.

In de twee salons wordt gewerkt met de merken La Prairie en Lancaster. Een paar keer per jaar heeft Faces speciale behandelingen, gericht op de tijd van het jaar. Nu is er een heerlijke: Herfst Relaxing Treatment. Gericht op ontspanning van top tot teen. Hierin zit: Voetmassage met een warme olie, reinigingsmassage, scrub, stomen +handmassage, gezichtsmassage met hotstone, masker.

Peeling

Faces heeft intensievere behandelingen, gericht op het verjongen van de huid. Zo zijn er fruitzuurpeelingen voor een vernieuwing van de huid, waardoor deze er weer egaler, frisser en gladder uitziet.

De L3 softlaser zorgt voor een natuurlijke lifting van de huid. Dit is geheel risico/pijnloos. Voor wie geen instuiting of chirurgische ingrepen wilt is dit een mooie behandeling om te ondergaan. Voor een mooi en langdurig resultaat is een kuur aan te raden.

BioSkinJetting is voor het verminderen van de rimpeldiepte. De huid wordt aangezet om nieuw collageen aan te maken en dit zorgt voor een vermindering van de rimpel.

Massages

Faces Beautyinstituut Almere heeft ook massages. Van rug-, lichaam- en hotstonemassages tot ayuverda massages. Voor de voeten zijn er pedicure behandelingen. Ongewenste haargroei in het gezicht kan definitief worden tegengegaan met elektrisch ontharen. Deze methode wordt in veel gevallen ook vergoed door de ziektekostenverzekeraar.

Faces Beautyinstituut Almere is gevestigd in Parfumerie Douglas aan de Stationsstraat 14 in Almere Stad. Bel voor meer informatie naar 036-5489035 of neem contact op via info@facesbeautyinstituut.nl. Zie ook www.facesbeautyinstituut.nl.

Bron: De Almare