Naast hele goede gezichtsbehandelingen besteed ik ook aandacht aan jou! Ik geloof dat je op je mooist bent als je innerlijk en uiterlijk in balans bent☯️.

Voor we starten met de gezichtsbehandeling gaan we samen overleggen welke treatment het meeste geschikt is voor jouw huid, dit kan alleen met producten maar ook met apparatuur als je je huid steviger en strakker wilt hebben. Het beste resultaat krijg je als je elke maand je treatment boekt. We hebben speciale Beauty-abonnement hiervoor. Je “traint” je huid zo de stevigheid vast te houden.

Ook een belangrijk onderdeel is aandacht en luisteren naar jou. Naast schoonheidsspecialiste ben ik ook lifecoach. Het innerlijke van jouw interesseert mij ook en ik kan je helpen wat duidelijkheid te scheppen waar je tegenaan loopt. Door de juiste vragen te stellen kan je zelf het inzicht krijg voor de oplossing. Vaak helpen de massages al dat je rustiger in je hoofd wordt waardoor het “probleem” al minder zwaar wordt en je met een afstand er naar kan kijken.

 

 

Je hoeft niet te praten! Voel je vooral niet verplicht dat je denkt dat dit moet. Het is alleen een optie. Je zult je na de behandeling happier, mooier en meer ontspannen voelen. Daarnaast voelt je huid strakker, gladder en schoner aan.

Na de treatment voelt je SOUL rust en je BEAUTY is stralend!

Gun jezelf deze tijd!

Beauty & Soul treatment 60 minuten € 72,-
Beauty & Soul treatment 90 minuten € 95,-

!Ook los te boeken per 30 minuten € 30,-!

 

Gezichtsbehandeling voor je beauty&Soul

Kijk de video!