Ja! Ik wil een beauty abonnement!

Ik wil net als 80% van jouw klanten ook mijn huid boosten elke maand, zonder ergens aan vast te zitten!

Beauty-abonnementen

Het is bij Faces Beautyinstituut mogelijk om je eigen beautyprogramma samen te stellen, helemaal gebaseerd op jouw persoonlijke wensen en behoeftes. Via een abonnement volg je een schoonheidsprogramma dat volledig op jou als individu is afgestemd. Met dit programma train je je huid om actief te zijn. Het is een adequate manier om de ontwikkeling van ouderdomsverschijnselen tegen te gaan en zo lang mogelijk een frisse, jeugdige teint te behouden.

Het belang van een actieve huid
Het werkt net als in de sportschool, waar je je buikspieren uiteindelijk tot een wasbord traint. Zo’n strakke buik blijft alleen intact bij regelmatig onderhoud. Hetzelfde geldt voor ons grootste orgaan: de huid.

Een getrainde, actieve huid = een frisse, strakke en een egale huid.

Het resultaat:
Een strakkere, egalere en zachtere huid die optimaal is gehydrateerd en verzorgd, zodat jij elke dag ten volle kunt stralen!

ik wil mijn huid strakker, natuurlijk

Hoe werkt het?
Je betaalt elke maand een vast bedrag als je in de salon komt voor je behandeling. Je zit niet vast aan automatisch incasso. De behandelingen kunnen echter per keer variëren, geheel naar jouw individuele wensen en behoeften. Daarom stellen we de inhoud de van de behandeling elke keer opnieuw samen vast.

Jouw persoonlijke abonnement bestaat uit:
Een maandelijkse schoonheidsbehandeling die volledig op jouw huid is gericht, met specifieke producten en apparatuur die jouw GLOW het meest zullen versterken. En natuurlijk hebben we eveneens een ruim assortiment producten voor thuisgebruik.

De 3 beauty abonnementen 1x per maand zijn:

30 minuten                  € 42,-
60 minuten                  € 65-
90 minuten                  € 89,-