De behandelingen hebben leuke benamingen maar wat gebeurt er in zo.n behandeling? Dat zal ik je uitleggen en ook waarom dit onderdeel erin zit.
 
De lifting treatments zijn te boeken met verschillen tijden: 30, 60 en 90 minuten.
De keus is aan jou hoelang je de behandeling wilt natuurlijk, maar het beste resultaat behaal je uit de 60 of 90 minuten durende gezichtsbehandelingen.
schoonheidssalon almere, schoonheidsspecialsite almere

slappe huid, huid strakker, minder rimpels

De 30 minuten durende behandelingen is de Quick Lift. De naam zegt het al, een snelle lifting met daarom heen minder aandacht voor de verzorging van de huid.
In deze behandeling gaan we: reinigen, fruitzuurpeeling, laser voor huidlifting 10 minuten en een masker. Een prima behandeling als je niet veel tijd hebt of wilt kennismaken met de behandeling.
 
Beauty Lift treatment is een behandelingen van 60 minuten. Dit is de meest geboekte (in abonnementsvorm dan) behandeling. Wat houdt het in? wenkbrauwen harsen, reiniging, fruitzuurpeeling, laser voor huidlifting 20/25 minuten, massage en masker.
Deze behandelingen heeft een goede combi tussen lifting en verzorging voor je huid, met een prachtig resultaat!
 
De laatste lifting treatment is de Power lift van 90 minuten. Dit is de ultieme combi tussen liften en ontspannen. We gaan: wenkbrauwen harsen, optioneel harsen bovenlip en/of kin, reiniging, fruitzuurpeeling, onzuiverheden verwijderen, laser voor huidlifting 30/35 minuten, massage incl masker, vliesmasker.
 
Je mag de behandeling invullen wat jij graag wilt maar wel aan te raden zijn deze onderdelen:
– fruitzuurpeeling: dit zorgt voor een gladde huid en vermindering van de poriën. De fruitzuurpeeling zet de huid ook aan om te vernieuwen wat zicht uit in een mooie teint.
 
– laser voor huidlifting: dit apparaat zorgt voor een natuurlijke verjonging van je huid. Met een bepaald patroon beweeg ik met laser over je huid als een massage. Je voelt hier niks van, geen warmte/geen pijn. Heel relaxend. Als ik 1 kant van je gezicht behandeld hebt zal ik het verschil laten zien. Echt heel mooi!
 
– masker: Dit verzorgende masker geeft de huid een boost in hydratatie. Dit maakt de huid super zacht en verminderd droogte lijntjes en irritatie plekjes.
 
Is je interesse gewekt zie ik graag je berichtje tegemoet!