Ik geef je een voorbeeld wat ik kan doen voor jou:
 
Een klant kwam bij me binnen en ik vroeg hoe het met haar ging. Ze barstte meteen uit in tranen zo hoog zat haar emotie.
Met tissues in mijn hand zei ik: “Ga eerst maar even zitten voordat we met de behandeling beginnen.
Ze vertelde wat haar zo verdrietig maakte en dat ze zo vastzit in haar denken over deze situatie.
Ik heb haar vragen gesteld waardoor ze anders naar de situatie kon gaan kijken, wat heel moeilijk is voor haar op dat moment. Heel voorzichtig zag ik haar rustiger worden en kon ook de situatie iets realistisch zien dan vol in haar emotie.
 
Ik voelde dat het even genoeg was om erover te praten en ging beginnen met haar gezichtsbehandeling. Ze was stil en volledig ontspannen door mijn handen, de geuren en de muziek.
 
Aan het einde van de behandeling zei ze, wat ben ik blij dat ik vandaag een afspraak bij je had staan. Ik had het zo hard nodig! Ik voel me zoveel rustiger en mijn huid voelt weer glad en strak aan: “Dank je wel Dokter Linda “… Daar moesten we allebei wel heel hard om lachen.
 
In dit voorbeeld zie je dat een gezichtsbehandeling bij me soms wat dieper gaat dan alleen je gezicht verzorgen.
Maar dat is aan jou, de ene klant heeft daar meer behoefte aan dan de andere. Ik wil met deze post kenbaar maken dat deze mogelijkheid er is naast een gezichtsbehandeling.
Wil je graag een afspraak maken klik dan op deze link
schoonheidssalon almere, huid, wenkbrauwen, lifting