Waarom ik rood haar heb?

Omdat ik het gewoon mooi vindt EN omdat ik merk dat mijn zoontje het leuk vindt niet de enige roodharige te zijn. Er was een periode dat Dani gepest werd op school. We hebben gesprekken daarover gehad wat school goed oppikte. Buiten dit vertelde ik Dani dat hij waarschijnlijk zijn hele leven opmerking als: Hè rooie, wortel of vuurtoren naar zijn hoofd geslingerd gaat krijgen. Ik probeer(de) hem sterk te maken hiervoor en met succes!
Ik besloot mijn haar rood te verven ook om Dani te helpen, ik kwam dan wel eens thuis met de opmerking dat ik op het werk een opmerking kreeg van… Hè rooie!! Daar moest we samen dan om lachen en ik merkte dat als hij nog zoiets te horen kreeg het langs hem ging en het hem weinig meer deed (en doet!)

Wat ik belangrijk vindt als moeder, en ik denk vele met mij, dat ik mijn kind met zelfvertrouwen ‍♂️de wereld wil laten ontdekken.
Je bent als moeder een voorbeeld voor je kind. Probeer dus ook zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen! Geef jezelf ook aandacht en wees lief voor jezelf net zoals je dat aan je kind geeft.

Ik kan mijn steentje daaraan bijdragen met de FACES behandelingen en een klankbord zijn voor jou.
Gun jezelf ME TIME

 Me time, aandacht, voor jezelf zorgen, huidverzorging