Met veel enthousiasme willen we je informeren dat er een mooie verandering plaats gaat vinden in één van onze schoonheidssalons.

Vanaf 1 oktober gaan we van start met het merk Clarins.

Clarins zal de Lancaster behandelingen gaan vervangen. Clarins gebruikt de kracht van de natuur om de beste producten tegen huidveroudering te maken. Voor elk huidtype hebben we nu nog meer keuze qua behandelingen. Zodat we nog beter aan je wens en/of behoefte kunnen voldoen.

Omdat we erg blij zijn met deze verandering willen we het graag met onze klanten vieren:

Zaterdag 28 september pakken we  groots uit met onze promo stand.

We staan deze dag buiten naast Parfumerie Douglas aan de Stationsstraat van 11 uur tot 17 uur. Als je deze dag een behandeling boekt voor in de maand oktober, krijg je 15% korting op je behandeling . Als je er voor kiest om de behandeling direct af te rekenen, krijg je GRATIS het heerlijke masker “HydraQuench”  van Clarins (15 ml) + een mooie bos rozen mee (zolang de voorraad strekt). En geven  we je ook nog 4 extra samples van producten mee,  aangepast aan jouw huidtype om thuis te proberen. Jenny en Linda zien je graag in één van onze schoonheidssalons. (per 1 oktober zullen de Clarins behandelingen worden doorgevoerd op de website)